0470-24 000    info@tandhalsa.se

Vi skapar bästa tandhälsan för våra kunder

Tillsammans med mina sju medarbetare är vi ett väl sammansvetsat gäng som arbetat tillsammans under många år. För oss är du som patient viktigast och för att du ska få bästa vård gäller det att vi som arbetar här trivs tillsammans. Vi driver är en lugn och trevlig tandläkarpraktik mitt i Växjö centrum. Här får du och din familj de bästa möjligheterna till en god tandhälsa.

Praktiken startades 1967 av min far, Bengt Wennerholm. Under hans 30 år som tandläkare utvecklades kliniken både med modern utrustning och kunskap. 1997 var det dags för nästa generation och nu driver jag kliniken i egen regi.

För att hålla oss uppdaterade om vad som sker i branschen är Tandhälsa AB ansluten till Svenska Tandläkarförbundet samt Privattandläkarna, www.ptl.se.

Välkommen! 
/Maria Wennerholm

Det här är vi

Maria Wennerholm

Tandläkare

1997 avslutade Marias far sin tandläkarverksamhet och hon tog över kliniken. Tidigare erfarenheter har hon från Jämtlands läns Landsting och Västra Götaland. Tandläkarutbildningen genomfördes i Göteborg med examen 1991.
maria.wennerholm@tandhalsa.se

Elin Jacobson

Tandläkare

Hösten 2015 började Elin arbeta hos oss på Tandhälsa. Elin är född och uppvuxen i Växjö. Hon läste till tandläkare i Stockholm och tog examen 2010, för att sedan flytta tillbaka till Småland för att börja arbeta. Hon har erfarenhet från både Region Kronoberg och Smile tandvård som tidigare arbetsgivare.
elin.jacobson@tandhalsa.se

Mikaela Norling

Tandhygienist

Mikaela började jobba hos oss på Tandhälsa hösten 2019. Tidigare har hon jobbat på Smile Växjö och innan dess en klinik i Skåne. Med sin bakgrund från serviceyrket tar hon med sig en lyhördhet och stort intresse för människor och dess behov. Det viktiga för Mikaela att du ska känna dig trygg i behandlingsstolen. Mikaela tog examen vid Kristianstad högskola 2018.

Anna-Karin Fredriksson

Tandsköterska

Anna-Karin har tidigare jobbat som undersköterska i 15 år, och sadlade sedan om till tandsköterska. Hon gjorde sin tandsköterskepraktik hos oss på Tandhälsa och vi var snabba på att behålla henne här efteråt. Hon har varit hos oss sedan 2008.

Lena Karlsson

Tandsköterska

Lena utbildade sig till tandsköterska i Jönköping och tog sin examen 1982. Hon har jobbat hos flera rutinerade kolleger i Kronoberg men har varit Tandhälsa trogen sedan 1998. Det tackar vi för!

Charlotte Andersson

Tandsköterska

Charlotte har arbetat som tandsköterska sedan sin examen 1984 i Karlskrona. Hon har arbetat hos kollegan Margareta Hoflund och Smile tandvård innan vi hade turen att få hit henne till vårt lag. Hos oss på Tandhälsa har hon varit sedan hösten 2015

Fabiola Quezada

Sterilbiträde

Fabiola har studerat på Vårdskolan i Växjö och tidigare jobbat inom hälso- och sjukvården,  men även inom hotell och restaurang. Nu har hon gjort entré i tandvårdsvärlden och är vårt sterilbiträde. Hon ser bland annat till att alla våra instrument är rena och i ordning.

Kontakta oss

Tandhälsa AB
Storgatan 16
352 31 Växjö

0470-24 000
info@tandhalsa.se

Öppettider

 • Måndag-tisdag
  08.00-18.00
 • Onsdag
  08.00-16.30
 • Torsdag
  08.00-18.00
 • Fredag
  08.00-13.30